Het beschermen van uw vermogen wordt steeds belangrijker met onze terugtredende overheid. U kunt hierbij denken aan beschermen van uw vermogen bij overlijden, met pensioen, bij arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Wij zijn gediplomeerd erkend financieel Adviseur en kunnen u hierin uitstekend begeleiden.

Levensverzekeringen

Met een levensverzekering spaart u voor later, voor uw pensioen if studie voor de kinderen. Tegelijkertijd komt er eeen bedrag vrij in het geval u overlijd.

Onze partners:

onderlinge ’s Gravenhage
Ardanta
Dela
Monuta
Aegon
Nationale Nederlanden
A.S.R.
Reaal
klaverblad

Overlijdens risicoverzekeringen

Overlijden zorgt altijd voor een financieel probleem voor diegene die achterblijven. Dit is gemakkelijk en zeer goedkoop op te vangen met een overlijdens risico verzekering (ORV)

Deze verzekering zie je vaak in combinatie met een hypotheek maar kan ook prima dienen om een ANW –gat op te vangen. De Algemene Nabestaanden Wet   is namelijk niet meer het vangnet dat hij in de vorige eeuw was.

Onze partners:

Dela
Aegon
A.S.R.
Reaal
taf

Uitvaartverzekeringen

Overlijden zorgt altijd voor een financieel probleem voor diegene die achterblijven, allereerst komen de directe kosten voor de uitvaart. Deze zijn tegenwoordig al snel € 7.000,- . Een uitvaartverzekering voor u en /of uw gezin is een eenvoudige en goedkope manier op deze kosten op te vangen zodat uw spaarpot voor de dingen die gaan komen intact blijft. Wij zijn adviseur bij Dela , Monuta en Ardanta. Zij regelen de uitvaart. U kunt ook een bedrag verzekeren, dit kan heel goed bij b.v.   Klaverblad en  Reaal.

Onze partners:

Movir
De Amersfoortse
Voogd & Voogd
DAK
Nedasco
Movir
onderlinge ’s Gravenhage
Ardanta
Onvz
Cz
Defam
Florius

Maandlastenbeschermers

Indien u arbeidsongeschikt raakt of werkeloos wordt zal uw inkomen in de regel flink dalen. Uw maandlasten kunnen dan moeilijk betaalbaar worden. Dit kunt u opvangen middels een maandlastenbeschermer . dezen worden vaak in combinatie met een Hypotheek gesloten. Wij adviseren u graag hierover.

Onze partners:

taf
de amersfoortse

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Voor elke ondernemer kan arbeidsongeschiktheid het einde van de zaak betekenen. Hiervoor  moet u zich als ondernemer  beschermen, niets doen betekend namelijk geen inkomen aangezien u door de overheid nergens voor verzekerd bent. Er zijn volledige en vaak dure verzekeringsoplossingen MAAR zeker ook veel verrassende en betaalbare oplossingen. Laat u hierin door ons adviseren.

Onze partners:

Movir
allianz
de amersfoortse