Meer dan twintig jaar ervaring in advies over

hypotheken, verzekeringen, financieringen en spaarrekeningen.

Assurantiekantoor Franssen

Wij zijn een regionaal werkend assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Onze servicelijnen zijn kort waardoor u steeds adequaat en snel geholpen wordt. Ons kantoor heeft meer dan twintig jaar ervaring in advies over hypotheken, verzekeringen, financieringen en spaarrekeningen.

Er zijn vele aanbieders van verzekeringen zoals banken, verzekeraars met loondienstagenten, gebonden tussenpersonen, direct writers en, zoals wij, onafhankelijke kantoren. De volledig onafhankelijke kantoren worden echter steeds schaarser. Alleen bij een tussenpersoon die niet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, bank of andere instelling, kunt u een volledig objectief advies krijgen.

Over ons team

Assurantiekantoor Franssen werkt samen met een aantal grote en middelgrote verzekeraars die samen er voor zorgen dat wij, uit hun scala aan producten, voor u de beste keuze kunnen maken.

Assurantiekantoor Franssen gaat verder, ook nadat u voor ons heeft gekozen om uw verzekeringen onder te brengen bent u blijvend verzekerd van een goede begeleiding en kunt u alle service van ons verwachten bij een schade of bij het ‘bij de tijd houden’ van uw verzekeringspakket.

Bij Dienstverleningsdocument Hypotheken kunt u precies lezen hoe wij werken: